Nu poti lansa o comanda din tara ta. Undefined

Categorii

Newsletter

Comenzi prin telefon: 0236.319.397 si 0726.699.245 intre orele 10:00 - 18:00.

Cum comand

1. Alege produsele 
Alege produsele dorite si apasa butonul Adauga în Cos din dreptul fiecarui produs pentru a-l selecta si introduce in Cosul cu produse. In casuta cu cantitatea, poti sa adaugi mai multe bucati din acelasi produs si apoi sa apesi pe butonul Adauga în Cos. Produsele selectate vor aparea în casuta COS din dreapta sus a site-ului. Ducându-te pe oricare alta pagina a site-ul apoi, poti sa adaugi mai multe bucati din acelasi produs.

 

2. Modificarea cosului
In casuta COS din partea dreapta sus ai afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Daca vrei sa modifici continutul cosului, apasa pe butonul COS. Din pagina deschisa poti sterge anumite produse sau poti schimba cantitatea din fiecare.  Costul de ambalare si expediere prin Curierat este inclus automat in cos, daca este cazul. Dupa terminarea modificarilor poti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau, daca vrei sa finalizezi comanda, apasa butonul Pasul Urmator.

 

3. Autentificare sau crearea unui cont nou
Iti recomandam sa te INREGISTREZI adica sa iti deschizi un Cont NOU in cadrul site-lui www.farmacia-alopatia.ro daca nu il ai.  Pentru acest lucru, apasa pe butonul Autentificare din dreapta sus. In noua pagina, in casuta "Creare cont" introdu o adresa de e-mail valida apoi apasa pe butonul Creare Cont. In fereastra urmatoare te rugam sa introduci datele personale si adresa si sa alegi cu grija o parola pe care iti recomandam sa o salvezi.  La "Titlu adresa" scrie "acasa" sau "serviciu" functie de unde vrei sa iti fie livrate produsele. Este important sa introduci o adresa corecta pentru ca noi sa iti putem expedia comanda. Ulterior iti poti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifezi casuta Abonati-va la newsletter pentru a putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile noastre.

 

4. Finalizare cumparaturi
Când ai adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vrei sa le comanzi, apasa pe butonul  Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau, daca ai deschis cosul, apasa pe butonul Pasul Urmator. Daca ai deja un cont  trebuie sa iti introduci ADRESA DE E-MAIL si PAROLA pe care le ai in cadrul site-ului www.farmacia-alopatia.ro  in casuta "Sunteti inregistrat?" care se va deschide automat dupa ce apesi "Comanda"/"Pasul urmator".
Poti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul  Adauga o noua adresa. Pentru continuare apasa pe butonul Pasul Urmator.

 

5. Alege modalitatea de livrare a comenzii:

Dupa ce citesti "Termeni si conditii", bifeaza casuta si apoi  citesti, selecteaza apoi modalitatea de livrare a produselor:  prin Curier sau Ridicare direct din farmacii, iar  in acest caz selecteaza farmacia de unde doresti sa ridici comanda. Apasa din nou butonul Pasul Urmator.

 

6. Confirmare comanda

Apasa pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ai finalizat comanda si vei primi un e-mail de confirmare a acesteia. Iti recomandam sa verifici e-mailul si in SPAM. In cel mai scurt timp unul dintre reprezentantii nostri va prelua comanda.

Dupa finalizare, daca doresti sa ne transmiti sugestii sau intrebari, date de facturare etc. , selecteaza butonul "Detalii" din dreptul comenzii transmise si scrie-le la rubrica "Adauga un mesaj" din partea de jos a paginii. A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre tine un colet cu produsele comandate (pachetul ajunge in maximum 1-5 zile lucratoare in functie de varianta de expeditie aleasa). In momentul in care coletul va fi expediat vei primi un e-mail de informare.

Daca doresti ca factura sa fie facuta pe firma, te rugam sa treci la Rubrica Observatii datele de facturare ale firmei: CUI, Numarul de la Registrul Comertului, Banca si contul.

 

 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Suntem pe Skype !

Producători